Informacije za klijente vezano uz razvoj situacije u Rusiji i Ukrajini:

 

Addiko banka posluje nesmetano

U Addiko banci šokirani smo razvojem događaja u Ukrajini i duboko suosjećamo sa svima pogođenima ratnim zbivanjima.

Želimo obavijestiti sve naše klijente da rat u Ukrajini i sankcije nametnute Rusiji nemaju direktni utjecaj niti se odnose na poslovanje Addiko banke.

Svim klijentima i zainteresiranoj javnosti želimo prenijeti da se poslovanje Addiko banke i njenih poslovnica u Hrvatskoj i ostatku regije odvija normalno, kao i do sada.

Addiko Bank je međunarodna bankarska grupa sa sjedištem u Beču, Austrija, uvrštena je na Bečku burzu i pod je nadzorom Europske središnje banke. Addiko Bank d.d. u Hrvatskoj je banka s jednom od najviših stopa adekvatnosti kapitala te vrlo visokom razinom likvidnosti na tržištu.

Nažalost, trenutne vojne operacije u Ukrajini predstavljaju neposrednu prijetnju za živote i dobrobit 7,5 milijuna djece. UNICEF Hrvatska je organizacija koja svojim aktivnostima pomaže djeci Ukrajine koja trebaju hitnu pomoć. UNICEF je na terenu i pojačava napore da osigura kontinuiranu isporuku vode, medicinskih potrepština i ostalu nužnu humanitarnu pomoć te psihosocijalnu podršku za djecu Ukrajine i njihove obitelji. Svatko može pomoći. Dijelimo apel UNICEF-a putem kojega možete pomoći i vi. Provjerite kako:

https://www.unicef.hr/ukrajina/

Svjesna patnji i iskušenja s kojima se suočavaju najmlađi, ali i cijelo ukrajinsko stanovništvo, Addiko banka je donirala UNICEF organizaciji 100.000 kuna. Addiko Grupa u zemljama u kojima posluje donirala je ukupno 62.500 eura preko raznih dobrotvornih udruga za ukrajinsko stanovništva pogođeno ratom.

Pozivamo sve klijente ako imaju bilo kakva pitanja u vezi s aktualnim događanjima da nam se jave putem emaila na info.hr@addiko.com ili pozivom na besplatni broj 0800 1414.

Obavještavamo klijente da plaćanja od ili prema bilo kojim pravnim osobama koje imaju račun kod Sberbank Austria neće biti moguće.

ŽELITE VIŠE INFORMACIJA? POPUNITE FORMU I USKORO ĆEMO VAS NAZVATI.

Obrada Vaših osobnih podataka koje ste podijelili s nama putem Vaših odgovora i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora s Addiko Bank d.d. Zagreb (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.
Addiko bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Ako želite saznati više o obradi osobnih podataka, molimo posjetite web stranicu https://www.addiko.hr/o-nama/opce-informacije-o-obradi-osobnih-podataka/, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka putem email adrese sluzbenik.zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.

Addiko Bank Hrvatska