Godina 2022. u znaku je priprema za uvođenje eura. U Addiko banci već smo sredinom 2021. godine krenuli s pripremama za potrebne prilagodbe kako bismo klijentima olakšali i pojednostavili prelazak na novu valutu.

Planirani datum uvođenja eura je 1. siječnja 2023. godine, a u srpnju ove godine se očekuju odluke Vijeća Europske unije koje uređuju usvajanje eura u Hrvatskoj i fiksni tečaj konverzije kuna u euro.

Klijenti Addiko banke će biti detaljno i redovno obavještavani o svim aspektima uvođenja eura i poslovanja s Addiko bankom kao što su kada i gdje će moći zamijeniti gotovinu, kako će se konvertirati kunski depoziti i krediti i o svim drugima pitanja koja će ih zasigurno zanimati.

Do tada vas pozivamo da sve važne informacije potražite na službenim stranicama Hrvatske narodne banke Uvođenje eura u Republici Hrvatskoj. O prednostima eura pročitajte na stranicama Europske unije.

ŽELITE VIŠE INFORMACIJA? POPUNITE FORMU I USKORO ĆEMO VAS NAZVATI.

Obrada Vaših osobnih podataka koje ste podijelili s nama putem Vaših odgovora i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora s Addiko Bank d.d. Zagreb (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.
Addiko bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Ako želite saznati više o obradi osobnih podataka, molimo posjetite web stranicu https://www.addiko.hr/o-nama/opce-informacije-o-obradi-osobnih-podataka/, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka putem email adrese sluzbenik.zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.

Addiko Bank Hrvatska