Mjere pomoći građanima i poslovnim subjektima

Posebne mjere pomoći za klijente iz Sisačko – moslavačke županije

Addiko banka izražava suosjećanje s obiteljima i pojedincima s područja Sisačko-moslavačke županije te svih drugih područja, koji su pogođeni nedavnim razornim potresima. Osim donacija u vidu financijskih sredstava kao pomoći, Addiko banka je brzo reagirala te je kao prvi korak klijente s područja Sisačko-moslavačke županije oslobodila plaćanja mjesečne naknade za vođenje transakcijskih računa i paketa tekućih računa za mjesec prosinac 2020. godine. Ubrzo nakon toga uvedene su i druge mjere pomoći za građane i poslovne subjekte s tog područja kojima Addiko banka želi olakšati trenutno razdoblje u kojem se nalaze.

Addiko banka aktivno prati situaciju na potresom zahvaćenom području te će prilagođavati mjere pomoći i u narednom periodu.

Addiko banka će svim klijentima koji su na dan potresa imali prebivalište na području Sisačko-moslavačke županije:

  • omogućiti do 31.1.2021. podizanje gotovine Addiko Debit Mastercard karticama bez naknade na bankomatima drugih banaka u RH
  • privremeno do 31.03.2021. obustaviti pokretanje postupaka internih i eksternih mjera prisilne naplate dospjelih, a nepodmirenih dugovanja
  • do 31.03.2021. ne obračunavati zatezne kamate
  • omogućiti trajnije mjere pomoći u vidu moratorija na kredite i drugih oblika gotovinskih financiranja.

Moratorij na otplatu kreditnih obveza

Klijenti koji žele podnijeti zahtjev za moratorijem za postojeća dugovanja, mogu se slobodno obratiti u bilo koju poslovnicu Addiko banke ili, ako nisu u mogućnosti doći do poslovnice, zahtjev se može podnijeti i slanjem emaila na info.hr@addiko.com s mail adrese prijavljene u Addiko banci.

Temeljem zahtjeva zaprimljenih emailom, klijente ćemo kontaktirati i dogovoriti sastanak prema mogućnostima klijenta.

Više o moratoriju možete pronaći na ovoj stranici.

Posebna kreditna linija

Addiko banka je pripremila posebnu kreditnu liniju nenamjenskog kredita za klijente koji imaju potrebu za dodatnim financijskim sredstvima radi saniranja štete uzrokovane potresom.

Za više informacija o uvjetima kreditiranja molimo klijente da nam se jave na besplatan broj telefona 0800 1414 (za pozive iz Hrvatske), svaki radni dan od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 15 sati ili u najbližu poslovnicu

Addiko banka će svim klijentima koji su na dan potresa imali sjedište na području Sisačko-moslavačke županije:

  • privremeno do 31.03.2021. obustaviti pokretanje postupaka internih i eksternih mjera prisilne naplate dospjelih, a nepodmirenih dugovanja
  • do 31.03.2021. ne obračunavati zatezne kamate

Addiko banka će svim klijentima koji su na dan potresa imali sjedište na području Sisačko-moslavačke županije omogućiti trajnije mjere pomoći u vidu moratorija na kredite i drugih oblika gotovinskih financiranja.

Moratorij

Klijenti koji žele podnijeti zahtjev za moratorijem za postojeća dugovanja ili imaju potrebu za dodatnim financijskim sredstvima radi saniranja štete uzrokovane potresom, mogu se slobodno obratiti svom Addiko bankaru ili na besplatan broj telefona 0800 1414 (za pozive iz Hrvatske), svaki radni dan od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 15 sati.

Više o moratoriju možete pronaći na ovoj stranici.

Poslovnica Sisak

Poslovnica Sisak je svoja vrata klijentima otvorila 11.01.2021. Radno vrijeme provjerite ovdje.

Addiko banka po dogovoru može osigurati klijentima i asistenciju mobilnih timova Addiko osobnih bankara. U slučaju potrebe molimo klijente da nam se jave na besplatan broj 0800 1414 gdje mogu dogovoriti sastanak na lokaciji prema želji i mogućnostima klijenta.

Bankomati u području Siska

Addiko bankomati na području Siska na adresama I.K. Sakcinskog 28 i S.S. Kranjčevića 11 su u funkciji.

Za potrebe naših klijenata s područja Sisačko-moslavačke županije osigurali smo do 31.1.2021. podizanje gotovine Addiko Debit Mastercard karticama bez naknade na bankomatima drugih banaka u RH.

Kontaktirajte nas

Pozivamo sve klijente s područja zahvaćenim potresom, kojima je potreban neki oblik pomoći i žele se informirati ili dogovoriti moratorij za postojeća dugovanja ili imaju potrebu za dodatnim sredstvima, da nam se slobodno obrate na besplatan broj telefona 0800 1414 (za pozive iz Hrvatske), svaki radni dan od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 15 sati. Addiko banka će nastojati izaći u susret svim klijentima koji nam se obrate u okviru mogućnosti i procedura Addiko banke.

Klijente koji žele dogovoriti kontakt radi više informacija molimo da popune obrazac s osnovnim podacima te ćemo ih kontaktirati u najkraćem mogućem roku.

Addiko Bank Hrvatska