Sea Star festival

Sa Sea Star festivala na EXIT festival!

U Addiko zoni na Sea Star festivalu imate se priliku natjecati za ulaznice za EXIT festival. Naše promotorice će vam pomoći kako se fotografirati i/ili smimiti video na kojem recitirate zadanu bankarsku poeziju. Fotografije i/ili video objavite na Facebooku i na Instragramu pod #AddikoFotkaona, #AddikoSeaStar i #AddikoPoezija. Pet onih koji skupe najviše lajkova nagrađujemo ulaznicom na EXIT festival.

 

100 korisnika novih Addiko paketa vodimo na Sea Star festival!

U najbližoj poslovnici Addiko banke otvorite jedan od četiri nova Addiko paketa: Platinum, Gold, Smart i Basic i recite da želite na Sea Star festival! Usporedite nove pakete i iskoristite nove pogodnosti kao što su podizanje gotovine s bankomata svih banaka bez naknade, plaćanje digitalnim kanalima i u poslovnicama bez naknade, nekoliko nivoa pokrića osiguranja i još brojne korisne usluge. Vidimo se na Sea Star festivalu!

 

Budite kreativni i osvojite ulaznice za SeaStarFestival!

U tijeku je Facebook nagradni natječaj #ZelimNaSeaStar. Ako ste uvjereni da vaš bankar nema sluha za glazbu već samo za brojke, lajkate naš Facebook profil i podijelite s nama za što nemate i imate sluha uz #ZelimNaSeaStar.  Najzabavnije odgovore svaki tjedan nagrađujemo ulaznicama!  U tjednu od 02.05. do 07.05. dodjeljujemo 5 festivalskih ulaznica, u tjednu od 08.05. do 14.05. nagrađujemo vas sa 7 ulaznica, a u tjednu od 15.05. do 21.05. za vas smo pripremili čak 10 ulaznica za Sea Star festival u Umagu. Sretno!

 

Addiko je kao moderna, jednostavna i izravna banka prepoznala ideju i ovim sponzorstvom dala višegodišnju podršku Sea Star festivalu, Sea Dance festivalu, i EXIT-u kao jednom od najvećih festivalskih brandova, ne samo u Hrvatskoj i regiji, nego u cijeloj Europi. Umaški Sea Star festival, koji će se održati 26. i 27. svibnja, najveća je i najatraktivnija nova regionalna festivalska destinacija. Na šest festivalskih pozornica publici iz cijele Europe predstavit će se ogromna internacionalna i regionalna glazbena imena, počevši od Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Modestepa, Spillera, Penduluma pa do Dubioza Kolektiva, Umeka, Urban & 4, Elementala, Brkova, PipsChips&Videoclipsa i više od 70 izvođača žanrovski raspoređenih od elektronike, rocka, punka, hipa hopa do reggaea i latina.

Addiko banka će svim posjetiteljima festivala osigurati brze i lako dostupne financijske usluge na licu mjesta. Osim dizanja produkcijskog nivoa glavnih pozornica, od kojih će ona centralna nositi naziv Addiko Tesla Stage, posjetitelje će na Sea Staru dočekati cashless sistem koji će ubrzati sva plaćanja na festivalu. Bit će pripremljeno i nekoliko cashless pointova u kojima će posjetitelji moći brzo i jednostavno, gotovinom ili karticom, uplatiti sredstva na Sea Star festivalsku Addiko karticu koja će biti jedino sredstvo plaćanja unutar festivalskog prostora. Također, karticu će biti moguće i nadopuniti ako će za to biti potrebe, a ako kojim slučajem na njoj ostane nepotrošeni iznos taj isti će biti refundiran. Usto će u okvirima festivala biti postavljeno i više bankomata za potrebe podizanja gotovine.

Jesu li Vam ove informacije korisne?