Addiko banka je generalni partner Sea Star Festivala

Addiko je kao moderna, jednostavna i izravna banka prepoznala ideju i ovim sponzorstvom dala višegodišnju podršku Sea Star Festivalu, Sea Dance Festivalu, i EXIT-u kao jednom od najvećih festivalskih brandova, ne samo u Hrvatskoj i regiji, nego u cijeloj Europi.

Umaški Sea Star Festival, koji će se održati 26. i 27. svibnja, postao je, u svega nekoliko mjeseci, najveća i najatraktivnija nova regionalna festivalska destinacija ove godine. Početni kapacitet već je dupliran zbog ogromnog interesa publike te se očekuje da će prostorom kompleksa Stella Maris dnevno proći oko 25 tisuća posjetitelja.

S obzirom da je u poslu fokusirana na zadovoljstvo klijenata, Addiko banka će i svim posjetiteljima festivala osigurati brze i lako dostupne financijske usluge na licu mjesta. Osiguranjem potrebne infrastrukture doprinijet će  kvaliteti festivala, a posjetitelji će moći bezbrižno uživati u odličnoj atmosferi i glazbi.

Osim dizanja produkcijskog nivoa glavnih pozornica, od kojih će ona centralna nositi naziv Addiko Tesla Stage, posjetitelje će na Sea Staru dočekati cashless sistem koji će ubrzati sva plaćanja na festivalu. Bit će pripremljeno i nekoliko cashless pointova u kojima će posjetitelji moći brzo i jednostavno, gotovinom ili karticom, uplatiti sredstva na Sea Star festivalsku Addiko karticu koja će biti jedino sredstvo plaćanja unutar festivalskog prostora. Također, karticu će biti moguće i nadopuniti ako će za to biti potrebe, a ako kojim slučajem na njoj ostane nepotrošeni iznos taj isti će biti refundiran. Usto će u okvirima festivala biti postavljeno i više bankomata za potrebe podizanja gotovine.

Na šest festivalskih pozornica publici iz cijele Europe predstavit će se ogromna internacionalna i regionalna glazbena imena, počevši od Prodigyja, Fatboy Slima, Paula Kalkbrennera, Modestepa, Spillera, Penduluma pa do Dubioza Kolektiva, Umeka, Urban & 4, Elementala, Brkova, PipsChips&Videoclipsa i više od 70 izvođača žanrovski raspoređenih od elektronike, rocka, punka, hipa hopa do reggaea i latina.

Sve to čini Sea Star Festival idealnim mjestom za početak EXIT-ovog Ljeta ljubavi 2017.

Jesu li Vam ove informacije korisne?