Potvrđeni prijatelj klijenata

Addiko Bank d.d. je postala prva banka u Hrvatskoj kojoj je dodijeljen prestižan međunarodni certifikat ‘Customers‘ Friend’, koji međunarodna organizacija ICERTIAS dodjeljuje isključivo onim organizacijama koje zadovolje iznimno visoke kvalitativne standarde poslovanja i odnosa sa svojim klijentima i zaposlenicima.

S kupnom ocjenom od 4,22, od mogućih 5,0, Addiko banka zaslužila je prestižno priznanje ICERTIAS – Customers’ Friend na temelju provedenog kvalitativnog sekundarnog istraživanja te analize aktivnosti banke tijekom proteklih godinu dana, a od predstavljanja novog Addiko brenda. U fokusu istraživanja u prvom redu bili su stav i odnos banke u proteklih 12 mjeseci prema klijentima, kvaliteta korisničke podrške, kvaliteta odnosa prema zaposlenicima i poslovnim partnerima, ocjena inovativnosti u poslovanju, financijska stabilnost, konkurentnost, kvaliteta odnosa s medijima, kvaliteta komunikacije s klijentima i javnosti, dostupnost, intuitivnost, kompetencije, ali i brojni drugi faktori koji utječu na ukupnu kvalitetu usluge. Posebno dobre ocjene Banka je dobila u kategorijama Odnos s poslovnim partnerima (4,6), Jednostavnost (4,6), Opća ocjena odnosa sa klijentima (4,5) i Inovativnost (4,5).

Ulaskom u ICERTIAS Customers’ Friend međunarodni program, Addiko banka je potvrdila svoju predanost ka daljnjem pružanju izvrsne usluge prema svojim klijentima, poslovnim partnerima i zaposlenicima.

Upoznajte nas

Upoznajte našu Upravu

Upoznajte našu Upravu

Ovdje

Godišnja izvješća

Addiko Bank Hrvatska

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.