Addiko je #BFFfestivala

Najbolji prijatelj podržava kad je najpotrebnije, kao i mi.

Pružamo straightforward, jednostavne i brze financijske usluge, bez komplikacija, tamo gdje ih trebate. Oslonite se na nas i za vrijeme festivalskih događanja!

Najbolji prijatelji su uvijek povezani, kao i naše digitalne usluge. Spojite se i pristupite im bilo kad i bilo gdje pa i u središtu festivalskog zbivanja.

Addiko banka je generalni sponzor Sea Star festivala

Pratite najave o Sea Star festivalu na Facebooku i Instagramu Addiko banke gdje će uskoro krenuti i nagradni natječaji za ulaznice!

Addiko Tesla Stage

Najviše vremena se provodi na Addiko Tesla Stageu na kojem nastupaju glavne zvijezde Sea Star festivala! Powered by Addiko Bank!

Oslonite se na nas i za vrijeme festivalskih događanja

Na uplatnim mjestima se vrši uplata novaca na festivalsku karticu putem kartica ili gotovinom.

Na samom festivalu su i 2 Addiko bankomata – jedan unutar samog festivala, a drugi u kampu.

Za ostale bankarske usluge tu je naša poslovnica u Umagu, Trgovačka 4c (radno vrijeme: pon, sri 08:30 – 17:00 i uto, čet, pet 08:30 – 14:30) ili nazovite naš besplatni info broj 0800 14 14.

Pravilnik kreativnog natječaja možete pogledati ovdje.

Addiko banka je generalni sponzor Tvrđave kulture Šibenik

Pratite najave o koncertima na Facebooku i Instagramu Addiko banke gdje će uskoro krenuti i nagradni natječaji za ulaznice!

Ove godine imat ćete priliku uživati u koncertima Petra Graše, The Stranglersa, Anne Oxe, Bože Vreće, Parnog Valjka i mnogih drugih.

Pravila nagradnog natječaja možete vidjeti ovdje.

Addiko banka je Partner Festivala mediteranskog filma Split

Pratite najave o koncertima na Facebooku i Instagramu Addiko banke gdje će uskoro krenuti i nagradni natječaji za ulaznice!

Filmska umjetnost i igra često nam daju sličan osjećaj zadovoljstva i sreće. Kako bi nas pripremili za najuzbudljiviji festival dosad,
Festival mediteranskog filma Split podsjeća nas da bacanje kamenčića u more i biranje filmova često stvara slično ushićenje.
Addiko je #BFFfestivala Mediteranskog Filma Split. Lito počinje na #FMFS s Addiko bankom a pravila natječaja pogledajte ovdje.

Addiko banka je generalni sponzor Ferragosto JAM festivala

Pratite najave o koncertima na Facebooku i Instagramu Addiko banke gdje će uskoro krenuti i nagradni natječaji za ulaznice!

Prvi put na Ferragosto Jam stižu velike regionalne zvijezde i nova imena čije vrijeme tek dolazi: Nered & Stoka, Kries, Porto Morto, One Step Away, Detmeć, Aklea Neon i MAR.
Pratite nas i dalje jer je zagrijavanje za Ferragosto Jam 2019 tek počelo.

Pravila natječaja možete pogledati ovdje.

Addiko banka je pokrovitelj nagrada Zagreb Film Festivala

Pratite najave o koncertima na Facebooku i Instagramu Addiko banke gdje će uskoro krenuti i nagradni natječaji za ulaznice!

17. Zagreb Film Festival donosi nam Jedanaest filmskih dana na osam lokacija, oko 100 filmova u 12 programa, snažni autorski potpisi,
brojni popratni programi i puno dobre zabave! Addiko je #BFFZFF-a.

Addiko Bank Hrvatska