Pismo predsjednika Uprave klijentima i partnerima

Poštovani klijenti i partneri,

nalazimo se u neočekivanoj javnozdravstvenoj i sigurnosnoj kriznoj situaciji koja, nažalost, mijenja i utječe na sve aspekte naših privatnih i poslovnih života. Ono što se nije promijenilo jest da su Addiko banci njezini klijenti, zaposlenici i partneri ostali na prvom mjestu, a njihova sigurnost i zdravlje najvažniji. U ovo vrijeme puno neizvjesnosti, opreza, pa i straha, smatram da su solidarnost te kvalitetna i pravodobna komunikacija ono što će nas još više zbližiti i pomoći nam da zajedno prebrodimo trenutno stanje u kojem se nalazimo.

Zato vas pozivam da, osim službene Vladine stranice koronavirus.hr, pratite i web stranicu Addiko banke jer tu možete pronaći sve aktualne informacije baš za vas – naše vjerne klijente. Objavili smo informacije o posebnim mjerama za olakšavanje financijskih poteškoća naših klijenata uzrokovanih COVID-19 pandemijom i/ili potresom kojima se omogućava privremena odgoda plaćanja kreditnih obveza. Aktivno radimo i na prilagođavanju naših proizvoda i usluga kako bi se svakodnevni život i poslovanje nastavili odvijati što jednostavnije.

Na našim web stranicama možete pronaći i sve ostale informacije, kao što je radno vrijeme poslovnica, ali i upute o korištenju digitalnih kanala: Addiko Mobile mobilnog bankarstva, Addiko EBank internetskog bankarstva te Virtualne poslovnice. U ovom trenutku, možda više nego ikada do sada, pokazalo se koliko je važno ulaganje u digitalnu transformaciju na svim razinama. Sretan sam što je Addiko banka u svoju strategiju već davno ucrtala put moderne i digitalne banke. Zato mi danas svojim klijentima, ali i klijentima svih drugih banaka možemo ponuditi prvu digitalnu poslovnicu u Hrvatskoj (virtualnaposlovnica.addiko.hr) u kojoj možete postati naš klijent bez dolaska u poslovnicu te omogućavamo potpuno digitaliziran proces odobravanja kredita, od zahtjeva do odobrenja, također bez potrebe za odlazak u poslovnicu.

I na kraju želim istaknuti da smo svjesni da su naši zaposlenici ključni kako bismo i dalje pružali kvalitetnu usluge našim klijentima i zato smo učinili sve da ih zaštitimo. Poduzeli smo niz mjera u skladu s preporukama nadležnih tijela kako bismo spriječili širenje virusa i zaštitili naše zaposlenike i naše klijente. Iskoristio bih ovu priliku da zahvalim i svim zaposlenicima Addiko banke koji svojim nesebičnim radom te zalaganjem u ovim izmijenjenim okolnostima i dalje stoje vama na usluzi.

Uvjeren sam da ćemo zajedno prevladati ova izazovna vremena. Ostanite zdravi i sigurni i hvala vam što ste klijenti Addiko banke.

Mario Žižek, predsjednik Uprave Addiko Bank d.d.

Addiko Bank Hrvatska