Virtualna poslovnica

Došlo je vrijeme kada virtualna stvarnost izgleda bolje od realne.
Posjetite virtualnaposlovnica.hr, zatražite kredit online u nekoliko jednostavnih koraka iz udobnosti svoga doma.

Otvorite tekući račun bez odlaska u banku

 

Zatražite gotovinski kredit do 40.000 EUR

 

Jednostavno i sigurno za korištenje

 

Za klijente svih banaka

Virtualna

Brzo, jednostavno i online zatražite kredit putem Addiko Virtualne poslovnice!

Otvorite tekući račun u Virtualnoj poslovnici u nekoliko jednostavnih koraka, bez odlaska u poslovnicu:

Unos podataka

Fotografirajte ili učitajte osobnu iskaznicu i provjerite podatke.

Videoidentifikacija

Pripremite osobnu iskaznicu i obavite videoidentifikaciju.

Elektronički potpis

Potpuno online otvorite tekući račun.

Često postavljana pitanja

Virtualna poslovnica je u potpunosti digitalan proces koji omogućava podnošenje zahtjeva za Addiko gotovinski kredit i otvaranje Basic paketa tekućeg računa bez odlaska u poslovnicu.

Za realizaciju gotovinskog kredita i otvaranje računa putem Virtualne poslovnice potrebno je izdvojiti oko pola sata Vašeg vremena.

Proces video identifikacije potrebno je proći kako bi naši službenici za registraciju nedvojbeno utvrdili Vaš identitet prije sklapanja poslovnog odnosa s Addiko bankom.

Da. Virtualnom poslovnicom mogu se koristiti klijenti svih banaka.

Fina kvalificirani digitalni certifikat za građanstvo je  certifikat za udaljeno potpisivanje naprednim e-potpisom putem pametnog telefona, tableta ili računala.  U Virtualnoj poslovnici izdaje se u svrhu potpisivanja ugovorne dokumentacije i sklapanja poslovnog odnosa s bankom.

Sve dok ne potpišete ugovornu dokumentaciju i ne dobijete sve informacije na mail niti jedan proizvod Vam neće biti aktivan. Ako odustanete u nekom dijelu procesa, uvijek ste dobrodošli ponoviti proces u Virtualnoj poslovnici.

Tijekom trajanja sesije moguć je povratak u proces pomoću linka koji stiže na mail adresu koju ste prethodno verificirali.

Ne. Odobren iznos kredita biti će isplaćen na tekući račun po Vašem izboru.

Putem Virtualne poslovnice možete predati zahtjev za kredit  u rasponu od 700 EUR do 40.000 EUR.

Da, račun se može koristiti odmah. Sredstvima možete raspolagati putem mobilnog/internetskog bankarstva.

Ako isplata kredita ide na račun otvoren u Addiko banci sredstva možete očekivati istog dana. Ako isplata kredita ide na račun otvoren u drugoj banci sredstva možete očekivati već slijedeći radni dan.

Opcija „Prebaci se na drugi uređaj” predviđena je za situacije u kojima Vam je potrebna kvalitetnija kamera za potrebe video identifikacije ili fotografiranje osobne iskaznice.

Klikom na opciju u donjem lijevom kutu, na verificiranu mail adresu zaprimit ćete link kako bi na drugom uređaju mogli nesmetano nastaviti s procesom.

Virtualnu poslovnicu možete koristiti na svim pametnim uređajima (mobitel, tablet) i računalima s kamerom.

Ne. Sredstva možete koristiti bez dolaska u poslovnicu.
U slučaju da je za odobrenje kredita potrebna dodatna dokumentacija postoji mogućnost da će se ista morati dostaviti u najbližu poslovnicu.
Dodatno, ako još niste klijent Addiko banke, unutar godine dana potrebno je doći u našu poslovnicu kako bismo obavili uvid u Vašu osobnu dokumentaciju na temelju koje je sklopljen poslovni odnos.

Za podnošenje zahtjeva potrebna Vam je samo važeća osobna iskaznica

Da. Tekući račun možete otvoriti uz predočenje važeće osobne iskaznice neovisno o tome gdje se nalazite.

Radno vrijeme naših video bankara je od ponedjeljka do petka od 9:00 do 20:00, te subotom od 08:00 do 12:00.

ŽELITE VIŠE INFORMACIJA? POPUNITE FORMU I USKORO ĆEMO VAS NAZVATI.

Obrada Vaših osobnih podataka koje ste podijelili s nama putem Vaših odgovora i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora s Addiko Bank d.d. Zagreb (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.

Addiko Bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Ako želite saznati više o obradi osobnih podataka, molimo posjetite web stranicu https://www.addiko.hr/o-nama/opce-informacije-o-obradi-osobnih-podataka/, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka putem email adrese sluzbenik. zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.

Addiko Bank Hrvatska