O projektu

Kako biste bili spremni nositi se s financijskim izazovima, Addiko banka je u suradnji sa Štedopisom, Institutom za financijsko obrazovanje Zagreb pokrenula projekt financijske pismenosti za građane “Zašto ovo nismo učili u školi?“

Ljudi ponekad donose pogrešne odluke u vezi s novcem zato jer ih nitko nije naučio kako odgovorno njime upravljati. Ne brinite – ovaj će vam projekt objasniti na jednostavan i razumljiv način kako planirati svoje financijske ciljeve i pomoći vam da donosite ispravne financijske odluke.

Sadržaj je podijeljen u 5 cjelina koje predstavljaju životne događaje važne za vašu osobnu i obiteljsku financijsku sigurnost. Svaka cjelina ima i e-kviz kroz koji možete provjeriti trenutno znanje i/ili koliko ste naučili. Financijska znanja i vještine koje steknete koristit ćete u godinama koje dolaze za bolju, zajedničku budućnost.

Izaberite događaj i krenite!

 

Štedopis je nevladina, neprofitna udruga za financijsko obrazovanje građana. Kreiramo inovativne edukativne programe i sadržaje za sve dobne skupine s ciljem stjecanje znanja, vještina i povjerenja za donošenje ispravnih financijskih odluka.

Tel. +385 98 306984

www.stedopis.hr

stedopis@stedopis.hr

Facebook     Instagram     YouTube

U Addiko banci razvijamo financijske proizvode i usluge za građane, pravne osobe i javne institucije. Pritom težimo vrijednostima: fokusiramo se na bitno, učinkoviti smo i komuniciramo jednostavno. Naši proizvodi i usluge su jasni i razumljivi. To našim klijentima donosi konkretne prednosti: kvalitetu umjesto kvantitete, lakše donošenje financijskih odluka, pouzdanu uslugu i predanu banku na svojoj strani.

Tel. 0800 14 14

www.addiko.hr

info.hr@addiko.com

Facebook     Twitter     Instagram     LinkedIn

Provjerite znanja

Ispravno upravljanje novcem je životno važna vještina koja se nažalost ne uči u školi, na fakultetu, ni u bračnim savjetovalištima. Donosite li pogrešne odluke u vezi s novcem koje mogu imati dalekosežne posljedice na vaš osobni, obiteljski i poslovni život? Odgovorite na 10 pitanja kviza i provjerite trebate li pomoć!

Započnite kviz