Vjenčanje

PET SAVJETA ZA FINANCIJSKI STABILAN BRAK

Brak je velika promjena koja utječe na sve aspekte života jer morate razmišljati o zajedničkim financijama i kako uskladiti različite financijske stilove. Kako podmirujete svakodnevne troškove, koliko trošite na kreditnim karticama, kako određujete zajedničke ciljeve i kako ih planirate ostvariti – samo su neki od mnogih izazova koje ćete zajedno rješavati u braku.

Pročitaj više...

Nek' je bal, a ne maskenbal

Nek' je bal, a ne maskenbal

Pod pritiskom da vjenčanje mora biti najbolje i fantastično, mladenci zapadaju u financijske probleme na početku zajedničkog života. Evo kako to izbjeći.

Moj, tvoj, naš račun

Moj, tvoj, naš račun

Vođenje zajedničkih financija u braku velik je izazov. Ne samo da morate odlučiti kako trošiti i štedjeti kao par već i o tome kojim ćete računima obavljati plaćanja.

Kako odlučivati zajedno

Kako odlučivati zajedno

Partneri koji se ne slažu oko financija i nemaju zajedničke financijske ciljeve češće se razvode; prema istraživanjima, čak 70 posto brakova u svijetu puca zbog novca.

Za miran san ‒ dobar kućni proračun

Za miran san ‒ dobar kućni proračun

Kućni proračun pomoći će vam da ostvarite dogovorene zajedničke financijske ciljeve. Odredite stoga vrijeme i mjesto za razgovor o svojim financijama ‒ rutina olakšava razgovore o novcu.