Kontakt centar

24 sata Vama na usluzi

Za sve upite na raspolaganju su naši agenti Kontakt centra svaki radni dan od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 15 sati.

Nazovite nas na besplatni broj 0800 1414 za pozive iz Hrvatske.

Ako zovete iz inozemstva molimo nazovite broj +385 1 6030 000 (poziv se obračunava po redovitoj tarifi pružatelja telekomunikacijskih usluga).

Izvan navedenog vremena osigurali smo dežurstvo za pozive u vezi kartičnog poslovanja te za ostale hitne pozive.

Šaljite nam upite i elektroničkom poštom na adresu: info.hr@addiko.com.

Sve povratne informacije ili prigovore slobodno nam uputite elektroničkom poštom na adresu: prigovori.hr@addiko.com

Za informacije o lokacijama, radnim vremenima, kontakt osobama te za ostale upite o poslovnicama i bankomatima, obratite nam se pozivom na zajednički broj poslovnica, 072 101 102 (poziv se naplaćuje po redovitoj tarifi pružatelja telekomunikacijskih usluga prema fiksnim brojevima).

Pismenim putem obratite nam se na adresu: Addiko Bank d.d., Kontakt centar, Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb, a telefax poruku pošaljite na +385 (0)1 603 7000.

Autorizirani poziv za fizičke osobe

Autoriziranim pristupom možete dobiti detaljnije informacije o vašem osobnom računu, kreditu, štednji ili kartici. Autorizacija se vrši putem telefona na broj 0800 1414.  Za ovu uslugu potrebno je ispuniti pristupnicu za uslugu Addiko govornog automata u jednoj od naših poslovnica.

Pravobranitelj

Ako želite uložiti žalbu vezano za usluge i proizvode Banke, smatrate li da se Banka ne pridržava odredbi Općih uvjeta poslovanja ili dobrih poslovnih običaja, možete se obratiti pravobranitelju putem e-maila pravobranitelj.hr@addiko.com ili poštom na adresu: Addiko Bank d.d., Pravobranitelj, Slavonska avenija 6
10000 Zagreb.

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Ako trebate informaciju o prikupljanju i obradi vaših osobnih podataka, molimo Vas obratite se službeniku za zaštitu osobnih podataka putem e-maila sluzbenik.zast-os-podataka.hr@addiko.com ili poštom na adresu: Addiko Bank d.d., Službenik za zaštitu osobnih podataka, Slavonska avenija 6
10000 Zagreb.

Jesu li Vam ove informacije korisne?

Da
Ne

Addiko Bank Hrvatska

Cookies koristimo kako bismo poboljšali iskustvo korištenja naše stranice.

Pritiskom na bilo koju poveznicu na ovoj stranici prihvaćate korištenje cookies.