Akcije i popusti

Akcije i popusti

Isplati se koristiti Addiko Mastercard kartice

Plaćanjem Addiko Mastercard karticama ostvarujete razne popuste, pogodnosti te sudjelujete u nagradnim igrama.

Addiko Mastercard kreditna kartica
Addiko Bank - Vaš prvi izbor za brze kredite
Addiko Mastercard kartice

Wolt

Svaki treći vikend u mjesecu, od petka do nedjelje, svoju Wolt narudžbu platite Addiko Mastercard karticom i ostvarite 10% popusta. Popust će biti iskazan kao povrat novca u obliku Wolt kredita do maksimalnog iznosa od 10 eura.

Addiko_Bank_MAstercard_Cinestar_2023-500x500

Cinestar

Svaki treći vikend u mjesecu, od petka do nedjelje, svojom Addiko Mastercard karticom kupite dvije CineStar ulaznice online i preuzmite dodatnu gratis ulaznicu, kokice i piće.

Young,Freelance,Woman,Working,From,Home,With,Her,Laptop,Accompanied

eKupi

Na eKupi vas svaki treći vikend u mjesecu očekuje širok spektar proizvoda uz neodoljive popuste do 60% +  dodatnih 10% popusta uz plaćanje Mastercard karticama. Pogodnost od 10% popusta vrijedi samo za prvih 400 kupaca!

Addiko Mastercard kartice

Crno Jaje

Koja je vaša sljedeća destinacija? Svoje putovanje na Crnom Jajetu platite Addiko Mastercard karticom i svaki treći vikend u mjesecu ostvarite dodatni popust na vaše putovanje.

Addiko Mastercard kartice

JIstra Adventures

Doživite nezaboravno iskustvo uz Addiko Mastercard karticu. Plovite kajakom do poznate Modre špilje na najjužnijoj točki Istre. Otkrijte skrivene špilje uz osiguranu opremu za istraživanje podmorja. Plivajte, ronite, skačite s litica i istražujte obalu dok vaš vodič bilježi vaše iskustvo iznad i ispod vode pomoću GoPro kamere.

Addiko Mastercard kartice

Zalando

Uživajte u 10% popusta na Zalando E-kartice. Zalando E-kartica vrijedi za odjel mode, a može se koristiti na svim proizvodima, uključujući proizvode na sniženju, druge promocije ili popuste prodane od strane Zalanda.

friends-enjoying-a-priceless-meal-together-outisde_414x568

Priceless Cities

Otključajte nebrojene mogućnosti i neprocjenjiva iskustva u gradovima u kojima živite ili u koje putujete, dostupna ekskluzivno za korisnike Mastercard kartica.