mobile-top-image

Kreditni kalkulator

Kreditni kalkulator

Zanima vas okvirni izračun anuiteta kredita?

U kreditnom kalkulatoru odaberite iznos kredita, kamatnu stopu i razdoblje u mjesecima pomakom kuglice pomoću miša ili strelica na tipkovnici ← i →.

Kreditni kalkulator izmjenom jednog od namještenih parametara automatski mijenja izračun mjesečnog anuiteta.

Valuta:

Kredit u iznosu od...

150000

Za period otplate od...

186 mjeseci

Godišnja kamatna stopa

5 %

Mjesečni anuitet: 0

Napominjemo da ovaj kreditni kalkulator ne prikazuje značajke Addiko gotovinskog kredita koji Addiko banka ima u ponudi, nego je potpuno informativnog karaktera, a za detaljnije informacije o mogućnostima financiranja možete dogovoriti sastanak u poslovnici popunjavanjem kontakt forme niže na stranici.

Anuitet predstavlja jednak novčani iznos kojim se otplaćuje kredit. Svaki mjesečni anuitet sastoji se od kamate i glavnice, a omjer iznosa kamate i glavnice u anuitetu se mijenja tijekom otplate kredita na način da je u početku otplate veći udio kamate u odnosu na glavnicu u anuitetu, dok se s vremenom otplaćuje veći udio glavnice u odnosu na kamatu u anuitetu. Anuiteti dospijevaju zadnjeg dana u mjesecu za prethodni mjesec.

Kako biste bili spremni nositi se s financijskim izazovima, 
Addiko banka je u suradnji sa Štedopisom, Institutom za financijsko obrazovanje Zagreb pokrenula projekt financijske pismenosti za građane.

Addiko online kreditni kalkulator

Addiko online kreditni kalkulator

Zatražite ponudu kredita po vašoj mjeri!

Online kreditni kalkulator omogućava vam da sami prilagodite svoj kreditni plan tako što ćete odabrati iznos kredita i vrijeme otplate, a kreditni kalkulator za vas će izračunati mjesečni anuitet te visinu fiksne i efektivne kamatne stope koja je trenutno dostupna u ponudi Addiko banke.

Dogovorite sastanak u poslovnici

Zatražite i dovršite zahtjev uživo. Zakažite sastanak s Addiko stručnjakom u najbližoj Addiko poslovnici i izbjegnite čekanje u redu.

Obrada Vaših osobnih podataka koje ste podijelili s nama putem Vaših odgovora i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora s Addiko Bank d.d. Zagreb (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.

Addiko Bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Ako želite saznati više o obradi osobnih podataka, molimo posjetite web stranicu https://www.addiko.hr/o-nama/opce-informacije-o-obradi-osobnih-podataka/, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka putem email adrese sluzbenik. zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.