mobile-top-image

Plus
paket

Plus
paket

Pametno rješenje po prihvaljivoj cijeni za one koji većinu plaćanja žele obavljati putem kanala digitalnog bankarstva.

Idealno rješenje ako želite:

Digitalno bankarstvo (internet ili mobilno bankarstvo)

On-line plaćanja bez naknade 5x mjesečno

Podizanje gotovine na bankomatima drugih banaka u zemlji, inozemstvu i na POS uređajima 2x mjesečno bez nakande

Osnovni nivo pokrića osiguranja (nezgode, pomoć u kući i na cesti, putno zdravstveno osiguranje, osiguranje kartica i kupnje)

Tekući račun
Osnovni korisnik


Dodatni korisnik

Kartice
Debit Mastercard kartica za osnovnog korisnika

Debit Mastercard kartica za dodatnog korisnika

Mastercard kreditna kartica

On-line bankarstvo
Internet bankarstvo


Mobilno bankarstvo


Podizanje gotovog novca
Neograničeno na Addiko bankomatima u zemlji

2x bez naknade na bankomatima drugih banaka u zemlji, inozemstvu i na POS uređajima

Kreditni transferi
(platni nalozi)
5x bez naknade putem on-line bankarstva

STANDARD osiguranje
Osiguranje od nezgode
Pomoć na cesti i u kući
Osiguranje kartica i kupnje
Putno zdravstveno

Dodatno
eKnjižica

Mjesečna naknada

10 EUR

Više o Plus paketu

Više o Plus paketu

Plus paket tekućeg računa nudi dodatne pogodnosti kako bi omogućio jednostavnije vođenje bankarskih poslova. Idealan je za one koji žele koristiti digitalno bankarstvo bilo to Addiko Mobile mobilno bankarstvo ili Addiko EBank Internet bankarstvo.

U sklopu digitalnog bankarstva u ponudi je eKnjižica, štednja po viđenju koja se koristi isključivo putem Addiko EBank internet bankarstva ili Addiko Mobile mobilnog bankarstva. Klijent jednostavno sredstva s tekućeg računa prebacuje na eKnjižicu i tako planira i štedi. Broj prijenosa je neograničen, a za njihovo izvršavanje ne naplaćuje se naknada.

Kartice i plaćanja

Kartice i plaćanja

U paket su uključene debitna i kreditna kartica. Uz Addiko Mastercard® kreditnu karticu možete svaku transakciju veću od 40 EUR naknadno putem mobilnog bankarstva podijeliti na 2 do 24 rate, neovisno radi li se o kupnji na prodajnom mjestu, internet trgovini ili dizanju gotovine na bankomatu.  Saznajte više informacija o Addiko Mastercard® kreditnoj kartici.

U sklopu Plus paketa nudi se čak pet plaćanja mjesečno bez naknade putem digitalnog bankarstva (mobilnog ili internet bankarstva), pa ga stoga najčešće koriste klijenti koji svoje financijske obveze više vole rješavati iz udobnosti vlastitog doma ili iz pokreta.

Široka paleta osiguranja

Široka paleta osiguranja

Plus paket, uz dva besplatna podizanja gotovine mjesečno na bankomatima drugih banaka u zemlji i inozemstvu, te POS uređajima, nudi i jako dobar paket osiguranja u suradnji s UNIQA osiguranjem koji pokriva široku paletu osiguranja.

U sklopu Plus paketa tekućeg računa nudimo Standard paket UNIQA osiguranja koji uključuje: osiguranje od nezgode, pomoć na cesti, pomoć u kući, osiguranje kartica i kupnje te putno zdravstveno osiguranje.

Želite znati više?

Želite znati više?

Detaljnije o svim nivoima pokrića osiguranja možete naći u Vodiču za UNIQA asistenciju.

Ne možete se odlučiti?

Ne možete se odlučiti?

Usporedite pogodnosti Addiko paketa ili nas posjetite u Addiko poslovnici, zakažite sastanak!

Dogovorite sastanak u poslovnici

Zatražite i dovršite zahtjev uživo. Zakažite sastanak s Addiko stručnjakom u najbližoj Addiko poslovnici i izbjegnite čekanje u redu.

Obrada Vaših osobnih podataka koje ste podijelili s nama putem Vaših odgovora i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora s Addiko Bank d.d. Zagreb (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.

Addiko Bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Ako želite saznati više o obradi osobnih podataka, molimo posjetite web stranicu https://www.addiko.hr/o-nama/opce-informacije-o-obradi-osobnih-podataka/, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka putem email adrese sluzbenik. zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.