Addiko Bank Hrvatska

Privola za obradu osobnih podataka u svrhu izravnog marketinga

Željeli bismo s Vama podijeliti novosti o našim financijskim proizvodima, uslugama i drugim zanimljivim sadržajima. Kako bismo Vam navedeno i omogućili, pozivamo Vas da upišete svoje kontakt podatke i date privolu za komunikaciju s nama.

Klikom na polje SLAŽEM SE dajem PRIVOLU za obradu mojih osobnih podataka upisanih u gornjoj kontakt formi (kontakt informacije i odgovor na pitanje o redovnim primanjima) u svrhu DIREKTNOG MARKETINGA, kako bi me banka mogla nazvati, poslati mi SMS/VIBER poruku ili e-mail te ako sam postojeći klijent, poslati poruku kroz aplikaciju Addiko Mobile mobilno bankarstvo i Addiko EBank internet bankarstvo te dati opće INFORMACIJE o trenutnim proizvodima i uslugama, općim PONUDAMA za proizvode i usluge banke, te me POZVATI na sudjelovanje na raznim događajima, nagradnim igrama, anketama i istraživanjima Addiko banke za vrijeme trajanja marketinške kampanje.

Svjestan/svjesna sam kako u bilo kojem trenutku mogu povući danu privolu za korištenje osobnih podataka unutar marketinških poruka ili na druge načine opisane u ovoj poruci.

Addiko bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Više o obradi osobnih podataka na linku: https://bit.ly/3DhpaC6, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka na: sluzbenik.zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.