Plaćanje na internetu

Mnoge su prednosti kupnje iz vlastitoga doma klikom miša na ekranu. Saznajte koja su vaša potrošačka prava te kako se zaštiti od mogućih zlouporaba na internetu.

View more...

Psihologija i novac

Neki ljudi mogu štedjeti bez imalo napora, a drugi se bore da ne upadnu u dugove. Je li štednja pitanje prihoda, financijske pismenosti ili nešto treće? Vaše emocije utječu na financijsko ponašanje. Što se dešava kada donosite iracionalne odluke u vezi novca i kako se tome suprotstaviti?

View more...

ispunite svoje želje

Ispunite svoje želje

Uzbudljivo je dobiti povišicu, pogotovo ako je niste očekivali, a previše je lako i potrošiti je. Možda ste željeli kupiti novo vozilo ili otići na daleko putovanje? Nema ništa loše u tome sve dok ostvarujete svoje zacrtane financijske ciljeve.

View more...

Digitalno bankarstvo

Postoje dva glavna razloga zbog kojih je tehnologija toliko popularna za osobne financije: štedi vrijeme i novac. Digitalno bankarstvo na mnogo načina olakšava financijski život i čini ga jednostavnijim.

View more...

Krediti za početnike

Važno je razumjeti kreditni odnos – da zaduživanjem preuzimate obvezu vraćanja tog novca uvećanog za iznos kamate i dobro se informirati o svim uvjetima kredita.

View more...