O Projektu

Mala i srednja poduzeća čine 99% hrvatskog gospodarstva i zapošljavaju 77% ukupno zaposlenih, ali samo polovica njih uspije premašiti 5 godina poslovanja. Većina zapadne u poteškoće i zbog krivih financijskih odluka, odnosno zbog često nerazumnog i neučinkovitog upravljanja novcem.

Poduzetnici su većinom nefinancijske struke i  nedostaju im sva potrebna financijska znanja i vještine neophodne za  rast i razvoj na tržištu. Financijska pismenost ključ je poslovnog uspjeha, ali većina poduzetnika ne razumije dovoljno financijska izvješća, financijsko planiranje ni budžetiranje. 

Stoga je Addiko banka u suradnji sa Štedopisom, Institutom za financijsko obrazovanje Zagreb pokrenula projekt financijske pismenosti za poduzetnike “Upoznaj svoje poslovanje“.

Sadržaj je pisan jednostavnim i razumljivim jezikom u 5 ciklusa, a uz svaki ciklus objavljuje se i e-kviz kroz koji možete provjeriti svoje trenutno i/ili stečeno znanje potrebno za donošenje učinkovitih poslovnih odluka.  

Štedopis je nevladina, neprofitna udruga za financijsko obrazovanje građana. Kreiramo inovativne edukativne programe i sadržaje za sve dobne skupine s ciljem stjecanje znanja, vještina i povjerenja za donošenje ispravnih financijskih odluka.

Tel. +385 98 306984

www.stedopis.hr

stedopis@stedopis.hr

Facebook     Instagram     YouTube

U Addiko banci razvijamo financijske proizvode i usluge za građane i pravne osobe. Pritom težimo vrijednostima: fokusiramo se na bitno, učinkoviti smo i komuniciramo jednostavno. Naši proizvodi i usluge su jasni i razumljivi. To našim klijentima donosi konkretne prednosti: kvalitetu umjesto kvantitete, lakše donošenje financijskih odluka, pouzdanu uslugu i predanu banku na svojoj strani.

Tel. 0800 14 14

www.addiko.hr

info.hr@addiko.com

Facebook     Instagram     LinkedIn

Provjerite znanje!

Ispravno upravljanje novcem je životno važna vještina koju nažalost ne učimo svi tijekom školovanja. Donosite li pogrešne financijske odluke u vezi s novcem koje mogu imati dalekosežne posljedice na vaš poslovni život? Odgovorite na 10 pitanja kviza i provjerite svoje znanje!

Započnite kviz

O PROJEKTU