Kreditni kalkulator

Zanima vas okvirni izračun anuiteta kredita?
U kreditnom kalkulatoru odaberite iznos kredita, kamatnu stopu i razdoblje u mjesecima pomakom kuglice pomoću miša ili strelica na tipkovnici ← i →.

Kreditni kalkulator izmjenom jednog od namještenih parametara automatski mijenja izračun mjesečnog anuiteta.

Kreditni kalkulator

Valuta:

Kredit u iznosu od...

150000

Za period otplate od...

186 mjeseci

Godišnja kamatna stopa

5 %

Mjesečni anuitet: 0

Napominjemo da ovaj kreditni kalkulator ne prikazuje značajke Addiko gotovinskog kredita koji Addiko banka ima u ponudi, nego je potpuno informativnog karaktera, a za detaljnije informacije o mogućnostima financiranja možete dogovoriti sastanak u poslovnici popunjavanjem kontakt forme niže na stranici.

Anuitet predstavlja jednak novčani iznos kojim se otplaćuje kredit. Svaki mjesečni anuitet sastoji se od kamate i glavnice, a omjer iznosa kamate i glavnice u anuitetu se mijenja tijekom otplate kredita na način da je u početku otplate veći udio kamate u odnosu na glavnicu u anuitetu, dok se s vremenom otplaćuje veći udio glavnice u odnosu na kamatu u anuitetu. Anuiteti dospijevaju zadnjeg dana u mjesecu za prethodni mjesec.

Kako biste bili spremni nositi se s financijskim izazovima, Addiko banka je u suradnji sa Štedopisom, Institutom za financijsko obrazovanje Zagreb pokrenula projekt financijske pismenosti za građane.

Addiko online kreditni kalkulator

Isprobajte Addiko online kreditni kalkulator, u nekoliko koraka saznajte koliki kredit možete realizirati i informativna ponuda stiže odmah na vaš mail.

Online kreditni kalkulator omogućava vam da sami prilagodite svoj kreditni plan tako što ćete odabrati iznos kredita i vrijeme otplate, a kreditni kalkulator za vas će izračunati mjesečni anuitet te visinu fiksne i efektivne kamatne stope koja je trenutno dostupna u ponudi Addiko banke.

ŽELITE VIŠE INFORMACIJA? POPUNITE FORMU I USKORO ĆEMO VAS NAZVATI.

Obrada Vaših osobnih podataka koje ste podijelili s nama putem Vaših odgovora i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora s Addiko Bank d.d. Zagreb (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.

Addiko Bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Ako želite saznati više o obradi osobnih podataka, molimo posjetite web stranicu https://www.addiko.hr/o-nama/opce-informacije-o-obradi-osobnih-podataka/, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka putem email adrese sluzbenik. zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.

Plaćanje naknade za svaku uslugu je nepotrebno.

Odaberite odgovarajući paket i plaćajte jedinstvenu mjesečnu naknadu.

Paketi

Nije lako odabrati najprikladniji iznos štednje i uplata.

Pomoći ćemo vam odabrati najbolji način štednje.

Štednja

Addiko Bank Hrvatska