Brz i jednostavan kredit za adaptaciju stana ili kuće!

Ne čekajte s uređenjem doma!

Uz kreditni kalkulator, u samo nekoliko koraka, dođite do novih kućanskih aparata ili namještaja.

Želite li novu kuhinju, osvježiti svoj dom novom fasadom ili farbanjem zidova u dnevnoj ili spavaćoj sobi, novi namještaj, obnoviti kupaonicu ili modernije kućanske aparate?

Ako imate volju i viziju, nemojte odgađati, pretvorite svoj projekt u stvarnost. Bila vaša željena promjena velika ili mala, potrebno je postaviti prava pitanja te odabrati idealan način financiranja, a to je upravo Addiko gotovinski kredit.
Nakon što ste odredili koji dio svoga doma želite renovirati, za što jednostavnije uređenje, slijedite ove savjete:

Definirajte koju razinu renovacije želite u vašem domu

Želite li malu izmjenu kao što je kupnja novog namještaja, farbanje zidova u sobi, nešto od bijele tehnike ili veću izmjenu kao što je rušenje zidova, promjena rasporeda u domu, promjena podova, potpuna promjena kuhinje, kuhinjskih aparata i kuhinjskih elemenata.

Odredite okviran proračun

U proračun biste trebali uključiti cijenu namještaja i kućanskih aparata, potrebni materijal (na temelju cijena u specijaliziranim trgovinama), cijenu rada majstora ili građevinske tvrtke, veličinu prostora i nikako ne zaboravite dodati određeni iznos za nepredviđene troškove koji se uvijek neplanirano dogode.

Sami odredite mjesečni anuitet po vašim mogućnostima

Usporedite svoje prihode i troškove s okvirnim proračunom te pomoću Addiko kreditnog kalkulatora izračunajte mjesečni anuitet uz fiksnu kamatnu stopu za cijeli period otplate kredita te uz Addiko gotovinski kredit brzo i jednostavno dođite do svog doma iz snova.

Vaš prvi izbor za brze kredite

Brzi krediti za sve koji trebaju dodatni poticaj. Zatražite željeni iznos bez obzira gdje se nalazite i to u samo nekoliko minuta!

Dostupni smo vam 24/7

Odgovor na zahtjev kredita dobit ćete već za nekoliko minuta 

Najbrži put do gotovine, čak i iz udobnosti vaše fotelje

Addiko Bank Hrvatska