Brz svadbeni kredit za vjenčanje iz snova!

Kredit za svadbe

Kao specijalist za brze kredite, Addiko banka prepoznajte specifične potrebe svojih klijenata te im prilagođava svoju ponudu.

Svojim gotovinskim kreditom pomaže svima da se lakše nose s troškovima tijekom organizacije vjenčanja. Bez obzira jeste li mladenci, roditelji, kumovi ili uzvanici, Addiko je tu kako bi taj poseban dan prošao u što boljoj i opuštenijoj atmosferi.

Addiko Mastercard kreditna kartica

Addiko banka svojim uslugama uvijek izlazi u susret klijentima, zato je tu Addiko Mastercard kreditna kartica za plaćanje na rate, a sada može i olakšati i svadbeno slavlje. Kad vas ponese atmosfera i želite posvetiti pjesmu mladencima, više ne morate razmišljati imate li dovoljno gotovine u novčaniku ili gdje je najbliži bankomat.

Omiljenu pjesmu jednostavno platite Addiko Mastercard karticom uz pomoć POS uređaja na instrumentima svadbenog benda!

Vaš prvi izbor za brze kredite

Brzi krediti za sve koji trebaju dodatni poticaj. Zatražite željeni iznos bez obzira gdje se nalazite i to u samo nekoliko minuta!

Dostupni smo vam 24/7

Odgovor na zahtjev kredita dobit ćete već za nekoliko minuta 

Najbrži put do gotovine, čak i iz udobnosti vaše fotelje

ŽELITE VIŠE INFORMACIJA? POPUNITE FORMU I USKORO ĆEMO VAS NAZVATI.

Obrada Vaših osobnih podataka koje ste podijelili s nama putem Vaših odgovora i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora s Addiko Bank d.d. Zagreb (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.

Addiko Bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Ako želite saznati više o obradi osobnih podataka, molimo posjetite web stranicu https://www.addiko.hr/o-nama/opce-informacije-o-obradi-osobnih-podataka/, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka putem email adrese sluzbenik. zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.

Addiko Bank Hrvatska