Dobrodošlica koja se pamti

 

Prebacite primanja i ostvarite 100 EUR dobrodošlice do kraja studenog!

 

Postanite Addiko!

Prebacite primanja u Addiko banku i ostvarite 100 EUR dobrodošlice! Samo zatražite prijenos, a ostalo prepustite nama. Ne morate ići u banku iz koje prelazite, sve administrativne zadatke u postupku prebacivanja ćemo mi napraviti za vas.

Ponuda vrijedi uz aktivaciju Plus ili Platinum paketa tekućeg računa do 30. studenog 2023. Primanja je potrebno prebaciti u Addiko banku najkasnije u roku 60 dana od dana ugovaranja paketa. Ponudu je moguće iskoristiti samo jednom u razdoblju trajanja, uz uvjet da u posljednje 2 godine nije iskorištena nijedna druga pogodnost za nove klijente.

Lako dostupna gotovina bilo kad i bilo gdje

Addiko_Bank_podizanje_gotovine

Neograničeno i besplatno podižite gotovinu na bankomatima bilo koje banke u zemlji i inozemstvu te na prodajnim mjestima koja nude tu uslugu npr. Tisak, Konzum, Hrvatska pošta.

Plaćanja bez naknade uz Addiko Mobile aplikaciju

Addiko_Bank_Mobile_aplikacija

Plaćajte račune i režije bez naknade, brzo i jednostavno putem mobilnog bankarstva. Na raspolaganju su opcije Slikaj i plati ili Učitaj i plati, te opcija Instant plaćanje uz koju u par sekundi prebacujete novac na račun u drugu banku bilo da se radi o vikendu ili blagdanu.

Naknadna podjela na rate

Addiko_Bank_Mastercard_podjela_na_rate

Plaćajte Addiko Mastercard kreditnom karticom i sve transakcije veće od 40 EUR naknadno podijelite na 2-24 rate putem mobilnog bankarstva, bilo da se radi o plaćanju na prodajnom mjestu, online kupovini ili dizanju gotovine na bankomatu.

*Neograničeno podizanje gotovine i plaćanja bez naknade se odnose samo na korištenje Platinum paketa tekućeg računa.

Želite prebaciti primanja u Addiko banku i ostvariti 100 EUR dobrodošlice? Popunite formu i uskoro ćemo vas nazvati.

Obrada Vaših osobnih podataka koje ste podijelili s nama putem Vaših odgovora i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora s Addiko Bank d.d. Zagreb (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.

Addiko Bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Ako želite saznati više o obradi osobnih podataka, molimo posjetite web stranicu https://www.addiko.hr/o-nama/opce-informacije-o-obradi-osobnih-podataka/, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka putem email adrese sluzbenik. zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.

Addiko Bank Hrvatska