Kontakt centar

24 sata Vama na usluzi

Za sve upite na raspolaganju su naši agenti Kontakt centra svaki radni dan od 8 do 20 sati te subotom od 8 do 15 sati.

Nazovite nas na besplatni broj 0800 1414 za pozive iz Hrvatske.

Ako zovete iz inozemstva molimo nazovite broj +385 1 6030 000 (poziv se obračunava po redovitoj tarifi pružatelja telekomunikacijskih usluga).

Izvan navedenog vremena osigurali smo dežurstvo za pozive u vezi kartičnog poslovanja te za ostale hitne pozive.

Šaljite nam upite i elektroničkom poštom na adresu: info.hr@addiko.com.

Sve povratne informacije ili prigovore slobodno nam uputite elektroničkom poštom na adresu: prigovori.hr@addiko.com

Za informacije o lokacijama, radnim vremenima, kontakt osobama te za ostale upite o poslovnicama i bankomatima, obratite nam se pozivom na zajednički broj poslovnica, 072 101 102 (poziv se naplaćuje po redovitoj tarifi pružatelja telekomunikacijskih usluga prema fiksnim brojevima).

Pismenim putem obratite nam se na adresu: Addiko Bank d.d., Kontakt centar, Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb, a telefax poruku pošaljite na +385 (0)1 603 7000.

Autorizirani poziv za fizičke osobe

Autoriziranim pristupom možete dobiti detaljnije informacije o vašem osobnom računu, kreditu, štednji ili kartici. Autorizacija se vrši putem telefona na broj 0800 1414.  Za ovu uslugu potrebno je ispuniti pristupnicu za uslugu Addiko govornog automata u jednoj od naših poslovnica.

Pravobranitelj

Ako želite uložiti žalbu vezano za usluge i proizvode Banke, smatrate li da se Banka ne pridržava odredbi Općih uvjeta poslovanja ili dobrih poslovnih običaja, možete se obratiti pravobranitelju putem e-maila pravobranitelj.hr@addiko.com ili poštom na adresu: Addiko Bank d.d., Pravobranitelj, Slavonska avenija 6
10000 Zagreb.

Službenik za zaštitu osobnih podataka

Ako trebate informaciju o prikupljanju i obradi vaših osobnih podataka, molimo Vas obratite se službeniku za zaštitu osobnih podataka putem e-maila sluzbenik.zast-os-podataka.hr@addiko.com ili poštom na adresu: Addiko Bank d.d., Službenik za zaštitu osobnih podataka, Slavonska avenija 6
10000 Zagreb.

Jesu li Vam ove informacije korisne?