AKCIJE I POPUSTI

 

Isplati se koristiti Addiko Mastercard kartice

Plaćanjem Addiko Mastercard karticama ostvarujete razne popuste, pogodnosti te sudjelujete u nagradnim igrama.

Cinestar

Ljubitelji velikog filmskog platna uz Addiko Mastercard kartice uživaju još više! Svaki treći vikend u mjesecu, od petka do nedjelje, svojom Addiko Mastercard® karticom kupite dvije CineStar ulaznice online i preuzmite dodatnu gratis ulaznicu, kokice i piće.

Crno Jaje

Koja je vaša sljedeća destinacija? Svoje putovanje na Crnom Jajetu platite Addiko Mastercard® karticom i svaki treći vikend u mjesecu ostvarite dodatni popust na vaše putovanje.

Posjetite stranicu Mastercard partnera

Sancta Domenica

Svaki treći vikend u mjesecu plaćajte Addiko Mastercard® karticama i ostvarite popust na vašu online košaricu u Sancta Domenica web shopu.

Posjetite stranicu Mastercard partnera

Konzum webshop

Svoje online narudžbe u Konzum webshopu svaki treći vikend u mjesecu plaćajte Addiko Mastercard® karticom i ostvarite 10 % popusta!

Posjetite stranicu Mastercard partnera

eKupi

Pronađite baš sve na jednom mjestu iz udobnosti svoga doma uz vikend pogodnosti na eKupi. Svoje online narudžbe plaćajte Addiko Mastercard® karticom i ostvarite popust na odabranu ponudu.

Posjetite stranicu Mastercard partnera

Wolt

Od petka do nedjelje, svoju Wolt narudžbu platite Addiko Mastercard® karticom i ostvarite 10% popusta. Popust će biti iskazan kao povrat novca u obliku Wolt kredita do maksimalnog iznosa od 10 eura.

Posjetite stranicu Mastercard partnera

Priceless Cities

Otključajte nebrojene mogućnosti i neprocjenjiva iskustva u gradovima u kojima živite ili u koje putujete, dostupna ekskluzivno za korisnike Mastercard® kartica.

Posjetite stranicu Mastercard partnera

Rentalcars.com

Ostvarite 10% popusta na sve rezervacije najma automobila prilikom plaćanja Addiko Mastercard® karticama.

Posjetite Mastercard stranicu za više informacija

LeiLou by Alex Dojčinović

Pogodnosti i posebna događanja za sve korisnike Addiko Mastercard® kartica.

Posjetite stranicu Mastercard partnera

Fiit

Poseban popust od 25% na sva članstva + 14-dnevno besplatno probno razdoblje uz Addiko Mastercard® kartice.

Posjetite Mastercard stranicu za više informacija

Jeunes Restaurateurs

Partnerstvo s JRE Hrvatska donosi vam izvanredne kulinarske priče iz godine u godinu. Uživate u posebnom jelovniku od tri slijeda za dvoje po pristupačnoj cijeni u svakom JRE restoranu uz plaćanje Addiko Mastercard® karticom i dobijte poseban ručno izrađen JRE poklon.

Posjetite stranicu Mastercard partnera

ŽELITE VIŠE INFORMACIJA? POPUNITE FORMU I USKORO ĆEMO VAS NAZVATI.

Obrada Vaših osobnih podataka koje ste podijelili s nama putem Vaših odgovora i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora s Addiko Bank d.d. Zagreb (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.

Addiko Bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Ako želite saznati više o obradi osobnih podataka, molimo posjetite web stranicu https://www.addiko.hr/o-nama/opce-informacije-o-obradi-osobnih-podataka/, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka putem email adrese sluzbenik. zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.

Addiko Bank Hrvatska