E-knjižica

E-knjižica – novi oblik štednje!

E-knjižica je štednja po viđenju koja se koristi isključivo putem on-line bankarstva – Addiko EBank internet bankarstva ili Addiko Mobile mobilnog bankarstva:

  • sredstva s tekućeg računa jednostavno prebacite na e-knjižicu i štedite s kamatama
  • broj prijenosa je neograničen, a za njihovo izvršavanje ne naplaćuje se naknada
  • ako sredstva s e-knjižice želite podići u poslovnici ili na bankomatu, trebate ih samo putem Addiko EBank ili Addiko Mobile aplikacije jednostavno vratiti na svoj tekući račun
  • otvorite onoliko e-knjižica koliko želite.

Kako koristiti Addiko e-knjižice

Odabirom e-knjižice, na ekranu će se prikazati sve otvorene e-knjižice, a nova se otvara klikom na ikonu plusa u gornjem desnom kutu ekrana. E-knjižicu možete otvoriti isključivo kao podračun svojeg tekućeg računa.

Klikom na otvorenu e-knjižicu, otvaraju se njeni detalji, te promet.

Za opcije Uplata, Isplata i Uredi – odaberite ikonu u gornjem desnom uglu. Za brzu uplatu i isplatu obrasci su već predefinirani, a pod opcijom Uredi možete promijeniti ime e-knjižici i označiti je kao favorit račun.

Ako zatvarate e-knjižicu na kojoj imate raspoloživa sredstava ona će automatikom biti prebačena na tekući račun

Dokumenti

Želite više informacija o e-knjižici ili dogovoriti sastanak u najbližoj poslovnici? Popunite formu i uskoro žemo Vas nazvati.

Obrada Vaših osobnih podataka koje ste podijelili s nama putem Vaših odgovora i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora s Addiko Bank d.d. Zagreb (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.

Addiko Bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Ako želite saznati više o obradi osobnih podataka, molimo posjetite web stranicu https://www.addiko.hr/o-nama/opce-informacije-o-obradi-osobnih-podataka/, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka putem email adrese sluzbenik. zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.

Plaćanje naknade za svaku uslugu je nepotrebno.

Odaberite odgovarajući paket i plaćajte jedinstvenu mjesečnu naknadu.

Paketi

Nije lako odabrati najprikladniji iznos štednje i uplata.

Pomoći ćemo vam odabrati najbolji način štednje.

Štednja

Addiko Bank Hrvatska