mobile-top-image

eKnjižica

Novi oblik štednje!

eKnjižica je štednja po viđenju koja se koristi isključivo putem online bankarstva – Addiko EBank internet bankarstva ili Addiko Mobile mobilnog bankarstva. 

Klikom na otvorenu eKnjižicu, otvaraju se njeni detalji, te promet. Broj prijenosa na eKnjižicu je neograničen, a za njihovo izvršavanje ne naplaćuje se naknada.

Odabirom eKnjižice, na ekranu će se prikazati sve otvorene eKnjižice, a nova se otvara klikom na ikonu plusa u gornjem desnom kutu ekrana. eKnjižicu možete otvoriti isključivo kao podračun svojeg tekućeg računa.

Za opcije Uplata, Isplata i Uredi – odaberite ikonu u gornjem desnom uglu. Za brzu uplatu i isplatu obrasci su već predefinirani, a pod opcijom Uredi možete promijeniti ime e-knjižici i označiti je kao favorit račun.

Otvorite onoliko eKnjižica koliko želite, a ako želite zatvoriti eKnjižicu na kojoj imate raspoloživa sredstva, ona će automatikom biti prebačena na vaš tekući račun.

Dogovorite sastanak u poslovnici

Zakažite sastanak s Addiko stručnjakom u najbližoj Addiko poslovnici i izbjegnite čekanje u redu.

Obrada Vaših osobnih podataka koje ste podijelili s nama putem Vaših odgovora i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora s Addiko Bank d.d. Zagreb (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.

Addiko Bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Ako želite saznati više o obradi osobnih podataka, molimo posjetite web stranicu https://www.addiko.hr/o-nama/opce-informacije-o-obradi-osobnih-podataka/, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka putem email adrese sluzbenik. zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.