Posebne pogodnosti u poslovnicama Fine

Samo za klijente Addiko banke!

Iskoristite posebne pogodnosti u poslovnicama Fine!

Poslovnica Addiko banke Vam je predaleko?

Nemate bankomat u blizini?

Ne želite gubiti svoje dragocjeno vrijeme?

Želite izbjeći gužvu?

Od sada uplatu i isplatu gotovine u eurima te upit u stanje računa možete obaviti na šalteru bilo koje poslovnice Fine uz predočenje osobnog identifikacijskog dokumenta i Addiko Debit Mastercard® kartice.

Bez naknade

Koristite sve Fina poslovnice na preko 100 lokacija u RH

Uslugu nije potrebno aktivirati

Ukoliko nemate Addiko Debit Mastercard® karticu, javite se u najbližu poslovnicu Addiko banke i predajte zahtjev za izradu kartice.

Uslugu ne mogu koristiti maloljetne osobe i osobe pod skrbništvom.

ŽELITE VIŠE INFORMACIJA? POPUNITE FORMU I USKORO ĆEMO VAS NAZVATI.

Obrada Vaših osobnih podataka koje ste podijelili s nama putem Vaših odgovora i upotreba kontakt podataka je neophodna kako bi se poduzeli koraci prije sklapanja ugovora s Addiko Bank d.d. Zagreb (dogovaranje sastanka, kreiranje i slanje ponude). Prikupljeni podaci će se čuvati 4 (četiri) mjeseca i neće biti korišteni u druge svrhe.

Addiko Bank d.d., Slavonska avenija 6, 10000 Zagreb je voditelj obrade podataka. Ako želite saznati više o obradi osobnih podataka, molimo posjetite web stranicu https://www.addiko.hr/o-nama/opce-informacije-o-obradi-osobnih-podataka/, ili kontaktirajte Službenika za zaštitu podataka putem email adrese sluzbenik. zast-os-podataka.hr@addiko.com ili nazovite 0800 1414.

Addiko Bank Hrvatska